GÜNDEMİletişimŞirket Haberleri

MNG Kargo’nun yeni iletişim ajansı MESE oldu

DHL eCommerce birikimi ve liderliği altında gerçekleştireceği stratejik yatırımlarla güçlenmeye, ülkemize ve sektörümüze değer katmaya devam eden MNG Kargo; yeni dönemde iletişim çalışmalarını, MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı ile yürütecek.

Ekim 2023 itibarıyla dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden DHL Group ailesine dâhil olan, 20 yılı aşkın tecrübesiyle sektörde fark yaratan çalışmalara imza atan MNG Kargo, yeni dönemde iletişim çalışmalarını MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı ile yürütecek.

DHL eCommerce birikimi ve liderliği altında gerçekleştireceği stratejik yatırımlar ile güçlenmeye, ülkemize ve sektörümüze değer katmaya devam edecek olan MNG Kargo, iletişim süreçlerinde MESE Halka İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı’nın 33 yılı aşkın tecrübesinden faydalanacak.

İyi iletişimin dönüştürücü gücüne olan inancı ve akıllı stratejilerle samimi iletişimi hedefleyen sektörün köklü şirketi MESE Halkla İlişkiler ve İletişim Danışmanlığı, MNG Kargo’ya lider iletişimi, medya ilişkileri, itibar yönetimi, kurumsal iletişim ve kriz iletişimi gibi alanlarda kapsamlı hizmet sunacak.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu