GÜNCELLASTİK

Prometeon Serie 02 ailesinden: R02 PROFUEL 22.5

Prometeon Tyre Group, Serie 02 ailesinden R02 PROFUEL 22.5 ürünü ile yüksek kilometre performansı ve düşük yakıt tüketimini birlikte sunuyor.

  • Güçlendirilmiş yeni tasarımı sayesinde üstün kaplanabilirliğe sahip olan R02 PROFUEL 22.5, düzenli aşınma özelliği ile destekleniyor.

R02 PROFUEL 22.5 farklı segmentlerde, bölgesel ve uzun yol için çok yönlü olarak tasarlandı. Dayanıklılık, yakıt tasarrufu, performans ve çok yönlülük özellikleri ile dikkat çeken ürün, yakıt verimliliği sınıfındaki en yüksek diş derinliğine sahip olma özelliği taşıyor.

Ürün üç kanallı yeni desen yapısı sayesinde şiddetli yağış koşullarında dahi üstün yol tutuş performansı sergiliyor. Yüksek alt kanal yarıçapı sayesinde kanal çatlamasına karşı artırılmış dayanıklılık, yeni hamur teknolojisi sayesinde düşük dönme direnci gösteriyor ve sahip olduğu yeni sırt bileşimi ile sürdürülebilirliği daha fazla destekliyor. M+S ve 3PMSF sertifikası ile yüksek güvenlik standartları ve kış mevzuatına uygunluk gösteriyor.

R02 PROFUEL 22.5 Steer, B sınıfı dönme direnci sayesinde her türlü koşulda maksimum yakıt verimliliğini destekliyor. İşletme maliyetlerini optimize ederek yüksek kilometre performansı ve düşük yakıt tüketimi sunan ürün, 315/70 ebatlarında sınıfının en yüksek etiket değerleri ile rakiplerinden ayrışıyor. R02 Profuel Drive, geniş orta kanalları sayesinde şiddetli yağış koşullarında yüksek yol tutuş performansı sağlarken desen tasarımındaki yeni taş iticiler ile de taş sıkışmalarını önleyerek, kanal arası çatlamaların önüne geçiyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu