MARKALARScaniaSON DAKİKA KAMYON HABERLERİ

Scania Türkiye, Daha Güvenli Bir Sürüş Deneyimi için, çok önemli bir anlaşmaya imza attı!

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren Scania, müşterilerine daha güvenli ve tasarruflu bir sürüş deneyimi sunmak için önemli bir anlaşmaya imza attı.

Söz konusu anlaşma ile Scania Dynamic ve Style model araç alımında standart olarak gelen Continental lastikler, Continental’in genişletilmiş garanti programı Contisafe’e dahil oluyor.

Lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental, İsveç merkezli tır ve ticari araç üretici Scania’nın Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv ile iş birliğine gitti. Bu çerçevede Continental lastiklerle sipariş verilen Scania Dynamic ve Style model araçlar 1 yıl standart garantinin yanı sıra aynı süre içinde Continental’in genişletilmiş garanti programı Contisafe güvencesinde olacak. Contisafe güvencesi altına giren araçlarda lastiğin onarılamaz bir şekilde hasar görmesi durumunda, yeni lastik, hasarlı lastikte kalan diş derinliğine göre %100’e varan indirimle araç kullanıcısına sunulacak. Bu iş birliği ile Scania, müşterilerine daha güvenli ve ekonomik bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu