OTOMOTİV DÜNYASI

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni iletişim ajansı Arkhe İletişim oldu

Toyota’nın Avrupa’daki üretim tesislerinden biri olan ve üretiminin büyük bölümünü 150 ülkeye ihraç eden Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, iletişim ortağı olarak Arkhe İletişim Danışmanlığı’nı seçti.

Sakarya’da bulunan üretim tesisinde Corolla ve Toyota C-HR modellerini üreten Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, yıllık 280 bin adetlik kapasitesiyle Avrupa’nın en yüksek hacimli fabrikası unvanına sahip. Arkhe İletişim Danışmanlığı, Türkiye’nin ikinci büyük ihracatçısı ve en büyük üretim firmalarından biri olan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni dönemde stratejik iletişim danışmanı olarak görev yürütecek.

Arkhe İletişim Danışmanlığı, gazetecilik ile iletişim disiplinini birleştiren; Türkiye’nin önde gelen TV, gazete, dergi, haber ajansı, radyolarında 20 yılı aşkın ekonomi gazeteciliği deneyimiyle Kenan Şanlı ve yine Türkiye’nin önde gelen PR ajanslarında 20 yılı aşkın iletişim danışmanlığı deneyimine sahip Olcay Nacar liderliğinde kuruldu.

Arkhe İletişim Danışmanlığı; finans, sanayi, hizmet, teknoloji, perakende, gayrimenkul, lojistik, gıda, enerji gibi ana sektörlerin yanı sıra makroekonomi, siyaset alanlarındaki bilgi ve deneyimleri iletişim alanındaki bilgi ve deneyimlerle birleştirerek endüstrinin değişimine göre şekillendiren yenilikçi bir anlayışla iletişim çözümleri sunuyor. 

Arkhe İletişim Danışmanlığı, Toyota Otomotiv Sanayi A.Ş.’ye stratejik iletişim danışmanlığı, kurumsal iletişim, medya ilişkileri, kriz iletişimi, itibar yönetimi ve lider iletişimi alanlarında hizmet verecek.

Benzer Haberler

Başa dön tuşu